Café Clarté på tisdag 30 maj

På tisdag kommer Per-Åke Lindblom att hålla ett föredrag för förlagets räkning om betydelsen av kulturrevolutionen i Kina som ju nyligen firade 50 år. Förlaget kommer att sälja böcker på plats.
Ur Clartés utskick:
”Var Kinas 60-tal en kaotisk återvändsgränd, eller var det den maoistiska satsningen på landsbygden och bönderna som lade grunden för Kinas fortsatta utveckling? Kulturrevolutionen är tillbaka, nu som politiskt och akademiskt stridsäpple. Per-Åke Lindblom från Oktoberförlaget, som ger ut litteratur om bl a värderingen i Kina av kulturrevolutionen berättar. Per-Åke Lindblom inleder tisdag 30 maj, på Café Fru Bellman, Bellmansgatan 26 (T Mariatorget), kl 19.00. Lokalen är öppen från 18.00 med servering.”

Välkommen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *