Proletärfeministisk kväll (lörd 18/1)

Oktoberförlaget bjuder in till en proletärfeministisk kväll med mat och dryck till försäljning, musik och presentationer. På väggarna kommer våra proletärfeministiska förebilder hänga vilka vi kommer att säga några ord om. Det kommer att bli musik i olika former på proletärfeministiskt tema och presentation av olika artister.
En kortare text om arbetarkvinnornas situation kommer presenteras och därefter kommer det att bli samtal och diskussion.
Entré: 20 kr.
Plats: Stockholm, Amanuensvägen 5 B, T-bana Universitetet
Tid: 1800 (kom i tid)
Proletärfeministisk studiecirkel
Kvinnor liksom män tillhör helt olika klasser. Rika kvinnor och proletära kvinnor har olika intressen och inte samma syn på vad som är viktigt i samhället. För att proletära kvinnor ska kunna kämpa effektivt för sina intressen så måste de kämpa tillsammans. Men vilka idéer bör en proletärfeministisk rörelse bygga på? Vilka mål och organisationer behöver den?
Anmäl dig till studiecirkeln på: info@oktoberforlaget.se
/ Oktoberförlaget

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *