Bokmässan: Utgivning av Arundhati Roys bok “Vandra med kamrater”

Bokmässan: Utgivning av Arundhati Roys bok “Vandra med kamrater”

Arundhati Roy var det stora dragplåstret på bokmässan i år. DN kallade henne “Bokmässans största internationella stjärna“. Vi passade därför på att ge ut hennes reportage “Vandra med kamrater” som handlar om hennes vandringar med maoistpartiets gerillastyrkor i Indien och om den indiska statens enorma krig mot dessa. Det är ett spännande reportage som är skrivet i typisk arundhati-stil med vackra hjärtekrossande beskrivningar av de fattigas kamp och djupa insikter i kampens svårigheter och den indiska statens grymheter. Vi fick möjlighet att prata med henne en kort stund igår och hon tackade så mycket för att vi har gett ut boken.

Köp boken för 100 kr under länken här nedan!

Den är lite påkostad med Arundhatis foton i färg inuti boken:
https://oktoberforlaget.se/produkt/vandra-med-kamrater-arundhati-roy/

Passa även på att köpa den omskakande boken “Var Mao verkligen ett monster?”!

Förra veckan började vi sälja boken “Var Mao verkligen ett monster? Det innehåller 14 artiklar av forskare som bemöter de felaktiga påståenden och lögner som kommer  till uttryck i Jung Chang och Jon Hallidays bok “Mao, den sanna historien” som rekommenderades bl,a, av George W. Bush. Säkert blir alla de som har hyllat Jung Changs bok rysligt skamsna och omskakade nu när det visar sig att vad de trott om Mao bara är lögner.
Köp boken för 150 kr under länken här: https://oktoberforlaget.se/produkt/var-mao-verkligen-ett-monster/

Kom till vår monter på bokmässan!

Vi har fått en lite bättre monter i år som ligger i en hörna. Kom gärna förbi och prata en stund. Vi har extra stolar för den som är trött. Montern har platsen B09:62.